L e v e r i n g / r e t u r

Levering
Ordrer afgivet inden kl. 12:00 på hverdage afsendes normalt samme dag. Der tages forbehold for særligt travle dage. Normale leveringstider for lagervarer er typisk 1-4 hverdage indenfor Danmark. Vi tager forbehold for udsolgte varer og tager kontakt til dig, såfremt du bestiller en vare som er udsolgt. Hos By Sarah Lykke bruger vi DAO som distributør, og derfor forholder vi os til, hvad de lover i forhold til levering. Forsendelse koster 40-45 DKK afhængigt af valg af leveringsform og der er fri fragt ved køb over 300 DKK. Når din pakke afsendes, modtager du en mail. Vi gør opmærksom på, at du som kunde er ansvarlig for at angive den korrekte leveringsadresse og at en evt. erhvervsadresse er bemandet i normal arbejdstid. Såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os retten til at fakturer kunden eventuelle omkostninger fra DAO med om- eller genlevering.
I tilfælde hvor du som kunder nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i DAO pakkeshoppen, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra DAO for returforsendelse eller genlevering.

Returnering og fortrydelsesret
De normale regler for e-handel anført nedenfor er gældende. Som kunde hos www.bysarahlykke.dk har du altid 14 dages fuld returret. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du give os besked pr. mail eller brev senest 14 dage efter du har modtaget din ordre. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen til By Sarah Lykke. Pengene gives ikke retur, hvis du ønsker at bytte mere end 14 dage efter modtagelse, herefter ombyttes KUN til anden vare.
Ifølge reglerne for nethandel har forbrugeren følgende muligheder:
· Fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt
· En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
· Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren selv betale.
Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, og samtidig returneres i By Sarah Lykkes originale smykkeæske. Hvis du ønsker et smykke, ringstørrelse eller lignende, som ligger uden for vores sortiment, frafalder returretten. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.
I tilfæde, hvor du som kunder nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i DAO pakkeshoppen, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra DAO for returforsendelse eller genlevering.