Min indkøbskurv

Luk

Levering og retur

Levering
Ordrer afgivet inden kl. 12:00 på hverdage afsendes normalt samme dag. Der tages forbehold for særligt travle dage (Black Friday og andre mærkedage). Normale leveringstider for lagervarer er typisk 1-3 hverdage indenfor Danmark. Vi tager forbehold for udsolgte varer og tager kontakt til dig, såfremt du bestiller en vare som er udsolgt. Hos By Sarah Lykke bruger vi GLS som distributør, og derfor forholder vi os til, hvad de lover i forhold til levering. Forsendelse koster 40-59 DKK afhængigt af valg af leveringsform og der er fri fragt ved køb over 399 DKK på ordre sendt indenfor Danmark. Når din pakke afsendes, modtager du en mail. Vi gør opmærksom på, at du som kunde er ansvarlig for at angive den korrekte leveringsadresse og at en evt. erhvervsadresse er bemandet i normal arbejdstid. Såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os retten til at fakturer kunden eventuelle omkostninger fra GLS med om- eller genlevering.
I tilfælde hvor du som kunde nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i GLS pakkeshoppen, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra GLS for returforsendelse eller genlevering.

Returnering og fortrydelsesret
Som kunde hos www.bysarahlykke.dk har du altid 14 dages fuld returret fra den dag du har modtaget din pakke. Hvis du har fået sendt din ordre til en pakkeshop gælder de 14 dage fra den dag pakken er ankommet til pakkeshoppen. Hvis de 14 dage er overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling.

Vi tager ikke produkter retur, hvis de:
- Ikke fremstår som nye
- Lugter stærkt af parfume eller andet
- Har været udsat for røg
- Har været vasket
- Er påført pels fra dyr
- Ikke har været forsvarligt pakket ned

Hvis du ønsker at returnere din varer hos By Sarah Lykke skal varen være i samme stand som ved modtagelsen. Hvis der er tale om sko eller et smykke skal det returneres i den originale skotøjsæske eller smykkeæske. Skotøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, og skal derfor pakkes ind eller lægges i en forsendelsesæske ved returnering. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost så forsendelsen kan spores. Ved brug af fortrydelsesretten står køber for alle omkostninger til forsendelsen. Du kan købe din returlabel her.

Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan finde en løsning.
I tilfæde, hvor du som kunder nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i GLS pakkeshoppen, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra GLS for returforsendelse eller genlevering.

Returvarer sendes til:
By Sarah Lykke
Hjallesevej 98, st. tv.
5230 Odense M
Danmark

Vi gør opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker på posthuse eller i pakkeshops med mindre returlabel købes gennem ovenstående link. Alle returforsendelser skal sendes direkte til vores erhvervsadresse, som angivet ovenfor. Vi modtager ikke kunder på adressen i Odense og henviser til, at alle returvarer sendes til den angivne adresse.

Vi tilbyder fri ombytning
Ønsker du at bytte din varer til en anden varer på vores webshop tilbyder vi fri ombytning. Du skal blot gå ind på www.bysarahlykke.dk og bestille den varer som du ønsker at bytte til. Skriv gerne "ombytning" som bemærkning til din ordre, så vi kan sende en returlabel med i din pakke.
Når vi modtager den varer du ønsker at ombytte refunderer vi beløbet til dig.