Handelsbetingelser

Firma navn: By Sarah Lykke
Organisationsform: Enkelmandsvirksomhed
CVR nr: 40808760
Mail: info@bysarahlykke.dk
Telefon: +45 5130 3004
Etableringsår: 2019

Betaling
Alle priser på www.bysarahlykke.dk er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.
Man kan betale med følgende betalingskort: Visa, Mastercard, Dankort, Paypal, Visa Electron, Apple Pay, Mobile Pay, ViaBill, Anyday og Klarna.
Betalingen sker via en sikker forbindelse. De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne indtastes og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. By Sarah Lykke har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

Levering
Ordrer afgivet inden kl. 12:00 på hverdage afsendes normalt samme dag. Der tages forbehold for særligt travle dage (Black Friday og andre mærkedage). Normale leveringstider for lagervarer er typisk 1-3 hverdage indenfor Danmark. Vi tager forbehold for udsolgte varer og tager kontakt til dig, såfremt du bestiller en vare som er udsolgt. Hos By Sarah Lykke bruger vi GLS som distributør, og derfor forholder vi os til, hvad de lover i forhold til levering. Forsendelse koster 39-55 DKK afhængigt af valg af leveringsform til forsendelser indenfor Danmark. Når din pakke afsendes, modtager du en mail. Vi gør opmærksom på, at du som kunde er ansvarlig for at angive den korrekte leveringsadresse og at en evt. erhvervsadresse er bemandet i normal arbejdstid. Såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os retten til at fakturer kunden eventuelle omkostninger fra GLS med om- eller genlevering.
I tilfælde hvor du som kunde nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i GLS pakkeshoppen, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra GLS for returforsendelse eller genlevering.

Sikker betaling på nettet
By Sarah Lykke er godkendt til at modtage betalinger over nettet. Så snart dine kortoplysninger er godkendt, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes på din konto.

Farver og nuancer
Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem billeder og varens naturlige farver. Vi forsøger hos By Sarah Lykke at sørger for, at billederne stemmer overens med virkeligheden.

Returnering og fortrydelsesret
Som kunde hos www.bysarahlykke.dk har du altid 14 dages fuld returret fra den dag du har modtaget din pakke. Hvis du har fået sendt din ordre til en pakkeshop gælder de 14 dage fra den dag pakken er ankommet til pakkeshoppen. Hvis de 14 dage er overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling.

Vi tager ikke produkter retur, hvis de:
- Ikke fremstår som nye
- Lugter stærkt af parfume eller andet
- Har været udsat for røg
- Har været vasket
- Er påført pels fra dyr
- Ikke har været forsvarligt pakket ned

Hvis du ønsker at returnere din varer hos By Sarah Lykke skal varen være i samme stand som ved modtagelsen. Hvis der er tale om sko eller et smykke skal det returneres i den originale skotøjsæske eller smykkeæske. Skotøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, og skal derfor pakkes ind eller lægges i en forsendelsesæske ved returnering. 

Vi har gjort det let for dig, at returnere dine varer. Ved brug af fortrydelsesretten står køber for alle omkostninger til forsendelsen, og det er et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost så forsendelsen kan spores. Du kan købe din returlabel her. Prisen på returlabelen er 39,- (hvis den sendes fra Danmark) og når vi har modtaget pakken, returnerer vi pakkens værdi minus DKK 39,- for returlabelen. Husk at få en kvittering når du afsender din pakke, da det er din dokumentation for, at pakken er afsendt indenfor fristen. Du er også velkommen til at benytte en anden returmetode, og ved dette tilfælde refunderes hele pakkens værdi.

Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan finde en løsning.
I tilfæde, hvor du som kunder nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i GLS pakkeshoppen, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra GLS for returforsendelse eller genlevering.

Returvarer sendes til:
By Sarah Lykke
Cikorievej 70
5220 Odense SØ
Danmark

Vi gør opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker på posthuse eller i pakkeshops med mindre returlabel købes gennem ovenstående link. Alle returforsendelser skal sendes direkte til vores erhvervsadresse, som angivet ovenfor. Vi modtager ikke kunder på adressen i Odense og henviser til, at alle returvarer sendes til den angivne adresse.

Der kan gå op til 10 hverdage fra vi har modtaget din returpakke til at den er færdigbehandlet hos os. Når vi har behandlet din returpakke vil du modtage en bekræftelse på mail omkring din refundering. Der kan gå op til 2-4 bankdage før pengene er synlige på din konto.

Vi tilbyder fri ombytning
Ønsker du at bytte din varer til en anden varer på vores webshop tilbyder vi fri ombytning. Du skal blot gå ind på www.bysarahlykke.dk og bestille den varer som du ønsker at bytte til. Skriv gerne "ombytning" som bemærkning til din ordre, så vi kan sende en returlabel med i din pakke. Når vi modtager den varer du ønsker at ombytte refunderer vi beløbet til dig. Hvis du ønsker at ombytte en varer tilbyder vi kun fri ombytning første gang. Hvis du igen ønsker at ombytte den nye varer står du selv for at betale fragten. Hvis du ikke ønsker at beholde nogle af de varer du har ombyttet til og sender dem med tilbage vil der fratrækkes 39,- for returlabelen.

Julegaver
Hvis du ønsker at købe en julegave hos By Sarah Lykke bedes du skrive 'julegave' som bemærkning til din ordre. På den måde har vi mulighed for at forlænge returfristen. Julegaver byttes til og med den 6. januar 2023 og hvis fristen overskrides udstedes automatisk et tilgodebevis.

Reklamationsret
På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få erstattet en vare, som er defekt grundet almindelig slitage, uheld eller forkert brug.

Kundeservice
By Sarah Lykkes kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 09-13. Du er hjertelig velkommen til at ringe på tlf. +45 5130 3004 i dette tidsrum eller sende en e-mail til info@bysarahlykke.dk med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.
Når man godkender handelsbetingelserne hos By Sarah Lykke accepterer man at vi må kontakte dig gennem vores nyhedsbrev eller anden form for markedsføring.

Klageadgang
Du er altid meget velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, hvis du ønsker at klage over en vare, som du har købt hos www.bysarahlykke.dk, så vi kan finde en løsning. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Hvis du har bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Ved klage skal vores du angive vores mail (info@bysarahlykke.dk) og derudover skal du angive siden, du har købt varen på.