H a n d e l s b e t i n g e l s e r

Firma navn: By Sarah Lykke
Organisationsform: Enkelmandsvirksomhed
CVR nr: 40808760
Mail: bysarahlykke@hotmail.com
Telefon: +45 5130 3004
Etableringsår: 2019

Betaling
Alle priser på www.bysarahlykke.dk er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.
Man kan betale med følgende betalingskort: Visa Dankort, Mastercard, Paypal, Amex og Klarna
Betalingen sker via en sikker forbindelse. De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne indtastes og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. By Sarah Lykke har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

Levering
Ordrer afgivet inden kl. 12:00 på hverdage afsendes normalt samme dag. Der tages forbehold for særligt travle dage. Normale leveringstider for lagervarer er typisk 1-4 hverdage indenfor Danmark. Vi tager forbehold for udsolgte varer og tager kontakt til dig, såfremt du bestiller en vare som er udsolgt. Hos By Sarah Lykke bruger vi DAO som distributør, og derfor forholder vi os til, hvad de lover i forhold til levering. Forsendelse koster 40-45 DKK afhængigt af valg af leveringsform og der er fri fragt ved køb over 300 DKK. Når din pakke afsendes, modtager du en mail. Vi gør opmærksom på, at du som kunde er ansvarlig for at angive den korrekte leveringsadresse og at en evt. erhvervsadresse er bemandet i normal arbejdstid. Såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os retten til at fakturer kunden eventuelle omkostninger fra DAO med om- eller genlevering.
I tilfælde hvor du som kunder nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i DAO pakkeshoppen, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra DAO for returforsendelse eller genlevering.

Sikker betaling på nettet
By Sarah Lykke er godkendt til at modtage betalinger over nettet. Så snart dine kortoplysninger er godkendt, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes på din konto.

Farver og nuancer
Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem billeder og varens naturlige farver. Vi forsøger hos By Sarah Lykke at sørger for, at billederne stemmer overens med virkeligheden.

Returnering og fortrydelsesret
De normale regler for e-handel anført nedenfor er gældende. Som kunde hos www.bysarahlykke.dk har du altid 14 dages fuld returret. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du give os besked pr. mail eller brev senest 14 dage efter du har modtaget din ordre. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen til By Sarah Lykke. Pengene gives ikke retur, hvis du ønsker at bytte mere end 14 dage efter modtagelse, herefter ombyttes KUN til anden vare.
Ifølge reglerne for nethandel har forbrugeren følgende muligheder:
· Fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt
· En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
· Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden
forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren selv betale.
Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, og samtidig returneres i By Sarah Lykkes originale smykkeæske. Hvis du ønsker et smykke, ringstørrelse eller lignende, som ligger uden for vores sortiment, frafalder returretten. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.
I tilfæde, hvor du som kunder nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i DAO pakkeshoppen, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra DAO for returforsendelse eller genlevering.

Returvarer sendes til:
By Sarah Lykke
Hjallesevej 98, st. tv.
5230 Odense M
Danmark

Vi gør opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker på posthuse eller i pakkeshops. Alle returforsendelser skal sendes direkte til vores erhvervsadresse, som angivet ovenfor. Vi modtager ikke kunder på adressen i Odense og henviser til, at alle returvarer sendes til den angivne adresse.

Reklamationsret
På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få erstattet en vare, som er defekt grundet almindelig slitage, uheld eller forkert brug.

Kundeservice
By Sarah Lykkes kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 09-13. Du er hjertelig velkommen til at ringe på tlf. +45 5130 3004 i dette tidsrum eller sende en e-mail til bysarahlykke@hotmail.com med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.

Konkurrencer
Hos By Sarah Lykke vil vi løbende afholde konkurrencer på Instagram og Facebook. Er der ikke meldt tilbage fra vinderen af en konkurrence inden 30 dage, fratræder retten til modtagelse af gave, da den vil være givet videre til en anden vinder.