Min indkøbskurv

Luk

BLACK WEEK

Kære kunder
Det er blevet tid til årets største shopping-dag og hos By Sarah Lykke glæder vi os til at forkæle dig med en masse skønne dagstilbud hele ugen. På denne side kan du finde et overblik over hvilke kampagner vi kommer til at forkæle jer med. Alle julegaver kan byttes til og med den 15. januar 2020 og under produkterne kan du vælge om vi skal pakke dine julegaver smukt ind.

Mandag den 23. november 2020
Køb for minimum 399 kroner på webshoppen og få en GRATIS Rosalique creme med i din pakke. Køb for minimum 1000 kroner på webshoppen og få TO GRATIS Rosalique cremer med i din pakke. Tilbuddet gælder kun mandag og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Tirsdag den 24. november 2020
Drømmer du om at fylde garderoben op med smukke og farverige styles? Hele tirsdagen kan du spare følgende på alle styles i mode kategorien:
Køb 1 style og spar -20% (rabatkode BLACKWEEK20)
Køb 2 styles og spar -30% (rabatkode BLACKWEEK30)
Køb 3 styles eller derover og spar -40% (rabatkode BLACKWEEK40)
Tilbuddet gælder kun tirsdag og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Prisen fratrækkes ved kassen og gælder også på i forvejen nedsatte varer 🎉

Onsdag den 25. november 2020
Trænger du til at få fyldt op i din samling af skønhedsprodukter, eller mangler du stadig nogle julegaver? Om onsdagen kan du spare -25% på alle de populære produkter fra Sanzi Beauty. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen. Tilbuddet gælder kun onsdag og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Fredag den 27. november 2020
UDSOLGT! 🖤🎉
Jeg har designet et limited smykke til en værdi af 499,- som de første 50 handlende (minimum ordreværdi 399,-) får GRATIS med i pakken. Øreringene kommer ikke til salg efterfølgende, og dette er derfor den eneste mulighed for at få fingrene i dem. Tilbuddet gælder kun på BLACK FRIDAY og kan ikke kombineres med andre dagstilbud.
Der kan forekomme længere leveringstid grundet travlhed på Black Friday