My Cart

Close
  • Er din garderobe klar til forår?

    Har du set alle de skønne nyheder der er landet til foråret? Gå på opdagelse i alle de smukke nyheder og find dine favoritter til garderoben

Karla Ring

Findes kun i et begrænset antal

Show me

K v a l i t e t

"Det er utrolig vigtigt for mig, at mine kunder bliver tilfredse med deres køb. Derfor har jeg skabt et univers hvor det er muligt at købe kvalitet til overkommelige priser, hvor alle kan være med. Vi har nøje udvalgt vores produkter, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste indenfor skønhed og mode."
- Sarah Lykke, ejer

P e r l e r

"Jeg har valgt at arbejde med perler da de altid har inspireret mig, og samtidig fanget min interesse. Jeg synes det er fascinerende og fantastisk, at de alle er smukke og unikke selvom de ikke er ens. Jeg lever meget efter samme livsfilosofi og derfor skaber perlerne den perfekte røde tråd gennem mit feminine univers."
- Sarah Lykke, ejer

O p l e v e l s e

"Det er utrolig vigtigt for os hos By Sarah Lykke, at skabe en oplevelse hos vores kunder hver eneste gang de handler på vores webshop. Udover at give en god og personlig kundeservice går vi utrolig højt op i vores indpakning. Det visuelle udtryk er med til at skabe en smuk helhedsoplevelse og det går vi ikke på kompromis med."
- Sarah Lykke, ejer