Content Creating

Billede materiale

Ønsker du at skabe inspiration og samtidig have en rød tråd på tværs af dine medier? Jeg kan hjælpe dig med at skabe værdifuldt billede materiale der kan benyttes på dine sociale medier, din hjemmeside, dine nyhedsbreve eller til annoncering. Uanset om du ønsker stemningsbilleder eller produktbilleder sørger jeg for, at det visuelle udtryk matcher din virksomhed og dit brand.

Video materiale

Drømmer du om at skabe en personlig relation til dine potentielle kunder? Gennem video materiale har du mulighed for at vise mere af din personlighed frem, og det er derfor muligt at skabe en relation til dine følgere. Uanset om du ønsker videoer af dine produkter eller af stemningen sørger jeg for, at det er værdiskabende for din virksomhed og dit brand.

Reels

Ønsker du at inspirere dine følgere med kreativt og iøjenfaldende content? Reels er en rigtig vigtig del af din tilstedeværelse på Instagram, da man ganske kort har mulighed for at skabe inspiration på en kreativ og personlig måde. Jeg hjælper dig med at filme og klippe videoen så den passer til dit ønskede formål, og til din virksomhed og dit brand.

Try-out

Ønsker du at få fremvist nyheder i form af tøj, sko, accessories, hudpleje eller smykker med henblik på at skabe inspiration og omsætning? Jeg tilbyder at lave try-out enten i din virksomhed eller fra mit eget content studio. Jeg har en stor passion for styling, og et try-out er en rigtig fin og autentisk måde at skabe inspiration på. Kunderne har mulighed for at interagere undervejs og stille spørgsmål. Dette skaber en personlig kundeservice selvom du er en online virksomhed.

Nyhedsbreve

Husker du at informere dine nyhedsbrevmodtagere om de bedste tilbud, de nyeste sæsonvarer eller de mest populære trends? Nyhedsbreve kan være alt andet end fylde og irritation i mailboksen, hvis man blot har en strategi for hvornår de skal sendes ud. Vidste du, at der er utrolig meget omsætning at hente ved opbyggelsen af en loyal følgerskare på dit nyhedsbrev? Jeg tilbyder ugentlig styring af din virksomheds nyhedsbreve, og lægger en strategi sammen med dig der skaber en balance mellem nyheder, inspiration og gode tilbud.

Styring af sociale medier

Glemmer du ofte at poste på Instagram? Det kan sommetider være udfordrende at gribe alle boldene der kastes op i luften, og derfor er det vigtigt at outsource de arbejdsopgaver som enten ikke har din interesse, eller som du blot ikke har kompetencerne til. Jeg tilbyder daglig styring af din virksomheds Instagram profil. Instagram er et utrolig vigtigt værktøj for en online virksomhed, og her har du mulighed for at interagere med din primære målgruppe samt skabe en relation til dine nuværende eller potentielle kunder.