Et feminint univers

"Jeg har altid drømt om at skabe et feminint univers der både udfordrer og inspirerer den modebevidste kvinde gennem min passion for skønhed og mode"
- Sarah Lykke, ejer

K v a l i t e t

"Det er utrolig vigtigt for mig, at mine kunder bliver tilfredse med deres køb. Derfor har jeg skabt et univers hvor det er muligt at købe kvalitet til overkommelige priser, hvor alle kan være med." - Sarah Lykke, ejer

Se vores Silke Earrings her

P e r l e r

"Jeg har valgt at arbejde med perler da de altid har inspireret mig, og samtidig fanget min interesse. Jeg synes det er fascinerende og fantastisk, at de alle er smukke og unikke selvom de ikke er ens. Jeg lever meget efter samme livsfilosofi og derfor skaber perlerne den perfekte røde tråd gennem mit feminine univers."
- Sarah Lykke, ejer

Se vores Nora Earrings her